Engagement Fund ;)

Wednesday, 15 June 2011

Wordless Wednesday: Macarons







8 comments:

Timun Laut said...

Peeeeeeeergghh!! Terbaik! :D

M!$$ LaVeNdeR said...

sazooohhhhhhhhhh~~~
macam best je macaron tuuuu~
warna warni bagaiii..
sdap x?
skang ni ramai org suke beli tp chik x penah rasa lg..huhu

farae al-farafisya said...

Cik Timun,
Memang terbaik..! ;)

Miss Lavender,
uiks...bagi aku best la jugak...
kiranya apa yg org ckp pasal macaron ni, mmg betul...hehe..
tekstur dia yg rangup luar, lembut dalam dan inti yg manis serta pelbagai...
takut gak nak makan sbnrnye sebab colourful dia lain macam...
cubalah beli...org kata, macaron cik min ni kira tak berapa manis dan harganya bagi aku ok...
aku pun first time gak rasa ni, teringin nak tau kesedapannya sebab semua org dok kata sedap...
hehehe..

aimannuha said...

salam testing testing.
ohhh sangat lamaaaaaaaaa tak mencemar duli kat sini.
serius lama!
warna warna macarons ni berjaya buat aku nak komen kat sini.
arghhhh sedappp gile tak wehhh???
bila aku boleh beli nehh iskk

han! said...

wonder, how much is it?
kt sini sekilo rm 40++. kt msia lg mahal ke?

farae al-farafisya said...

Cik aimannuha(?)
aku kan tolak batu dgn kayu je...
kire sedap la....hahaha...
ini pun sebab ada diskaun dan servisnya bagus...
sblm ni pernah nak beli online jugak..
tapi servisnya hampeh...
dapatlah gak aku merasa macaron yg disibukkan org ni...hehehe...

Hani,
yg ini sebekas rm40(normal price rm45)...dalam dia ada 25 biji...
quite expensive compared to price at your place...
sekilo rm 40++??aku aku rasa mmg berbaloi-baloi...
boleh la kirim kat ko kalo nak balik malaysia nanti..hehehe...
kalo tgk dekat tmpt lain, ada jugak yg jual rm60 untuk 25 biji...

aimannuha said...

ngahaha terkejottt letteww tengok nama baru aku yang takleh bla tu kaaann hahaha ;P
wehhhh mahal gileee!
kompem aku beli skali je dalam seumur hiduuuppp iskkk

farae al-farafisya said...

tau takpe..
nama ayu, macam nama anak aje...hahaha..
tulah, aku pikir dah berbulan-bulan, baru la ni beli..
jom kita pakat kirim kat hani..
dia kata kat mesir murah...hehehe