Engagement Fund ;)

Monday, 17 February 2014

Perut Jawa Tapi Tekak Amerika

Assalamualaikum,  salam Isnin pembaca budiman. Pagi ni sarapan ni pantri saja maka sempatlah sambil makan sambil taip entri. Gigih? Hehehe... Semalam dah buat MoU baru dengan crime partner yang mana tarikh luputnya adalah dua bulan dari sekarang. Nampaknya lepas ni sarapan di pantri sajalah untuk capai target tu. Menu pagi ni adalah separuh bahagian chicken wrap lebihan makan tengahari semalam dan juga sekeping smoked salmon pizza lebihan makan malam semalam jugak. Kebelakangan ni aku perasan kalau makan makanan selain nasi, susah nak habis. Kalau nak habiskan juga, memang kena duduk lama dalam restoran tu. Tapi kalau bagi nasi, dua pinggan tu perkara kecil je. Nak buat macam mana, perut Jawa tapi tekak Amerika, maka bila makan tak habis kenalah tapau. Boleh juga buat sarapan. Hehehe....

No comments: