Engagement Fund ;)

Sunday, 1 June 2014

GIVEAWAY "KE KOREA DAH KITA..."

[Entri melekat sampai 1 Jun, sila ke bawah untuk entri baru]

Jenuhlah nak habiskan episod pengembaraan kami di Korea dan tak habis-habis pun. Takpe, bagi naik entri giveaway ni dulu kot-kot ada yang berminat kan. Kalau tak ada, aku lelong je dekat budak-budak semester 2. Eh? Hahaha...  Seperti yang dah dijanjikan, Tuan Tanah nak bagi ole-ole dari Korea untuk pembaca@pelawat@pengunjung blog Atas Nama Cinta. Tak adalah lumayan sangat tapi itulah barang-barang yang dibeli dengan ingatan untuk pemenang giveaway ni. Cewah... Macam mana nak dapat ole-ole ni? Jom tengok cara-caranya.

1. Penyertaan terbuka kepada sesiapa saja yang warganegaranya adalah Malaysia TETAPI Geng Tingkap dan Geng Makan adalah tidak layak (sebab dah dapat ole-ole dari Korea)

2. Sekiranya anda adalah seorang blogger, anda dialu-alukan untuk membuat entri mengenai GIVEAWAY "KE KOREA DAH KITA..." di blog anda dengan tajuk yang sama dan letakkan link blog ini pada tajuk entri anda. Jika anda terpilih sebagai pemenang, satu hadiah bonus akan diberikan.

3. Anda hanya perlu meninggalkan komen di bawah entri untuk menyertai giveaway ini.

4. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 11.59 malam, 1 Jun 2014.


Apa bendanya yang nak dibagi ni? Ini dia bendanya...

Kain kapas Korea(4 meter), key-chain, dua ketul fridge magnet dan satu set sudu+chopstick besi berukir

Pemenang akan dipilih dengan cara undian. Entah ada entah tidak yang baca blog ni ek? Takpe, kita cuba dulu sebab memang dah lama niat nak buat giveaway ni. Kalau tak ramai, kebarangkalian untuk dapat tu adalah tinggi. Jadi, belum cuba belum tahu. Jemput sertai ye anda, anda, dan anda yang singgah di sini. Boleh juga kita kenal-kenal. Hehehe...

73 comments:

azman Arsad said...

saya join
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Aina Sofiah said...

saya join ya =D

http://blogkusuperstar.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Amer Amirah said...

assalamualaikum, bismillah, saya join yaa ^^

http://amirahsafiee11.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Karimah Zulkafali said...

Joined :D
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

eyqa yushaiza said...

bismillah.. yus join..

http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/05/ke-korea-dah-kita.html

SSurianah Yana said...

salam..sy join
http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

azifah yazid said...

http://belongtomee.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

fiemi said...

saya join :)

http://fie-mi.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Izzahhh said...

Joinn. :))

http://izzahyukiko.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Ezza Eliza said...

join :)

http://i-ezzaen.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Ada Abdullah said...

Assalamualaikum

Hai awak.. saya pun da join ..

sila baca entri khas give away ni kat blog saya ye...

http://adaabdullah.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

have a nice day :D

Najah Mustapa said...

Salam,
saya ke sini dah saya.. hehe
http://najahmustapa.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Pretty Honey said...

nak join jugak!^_^

http://prettyhoney90.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Audadi Law said...

Assalamualaikum .Bismillahirrohmanirrahim....
>joining<
http://pusheenloverrr.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Awan Samudera said...

Salam. sy join ye.. ;)

http://awansamudera.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Amirah Su'aidah said...

Salam.. mira join

http://myra-aida.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Kisah Nenot said...

nenot join :)

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Bbwana adienia said...

Bismillah..

saya join ya,

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Si Tracey said...

Sudah siap join hehehe

http://sitracey.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Syaza Afrina said...

Done follow syarat ^^

http://giveawaybloggies.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Saya join ye.
http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Jemput join GA saya - Setulus Kasih Ibu Contest.

Misz Yue said...

salam,,join sini..hrp2 mng.:)
http://ciksiputsoda.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

F I E Q A said...

saya join ..^^ http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/ke-korea-dah-kita.html

Mastura Aziz said...

http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

cikmisi leen said...

cikmisi datang join ! hehe

http://keyranazleen.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

kenny977world said...

Follow and join GA..

http://kenny977.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Niesa said...

done follow sini dan join.. :)

http://niesa-lovecrew.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Aqilah Azmi said...

http://qileh.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Yuzy said...

Saya join jugak *^▁^*

http://gotcha2yuzy.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Nuriesya Nadia said...

Annyeong Haseyo.

Kita singgah , join GA dan follow. ^^

http://nadiaradzif.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Mar Mansor said...

saya join
http://jnjikita.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

nor nazliana said...

asslmmualaikum join yer
http://faraealfarafisya.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Syuhada Salleh said...

http://www.syuhadasalleh.my/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Cikgu Norazimah said...

CN join http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

O V E R D O S E said...

Saya join :)

http://kaiwifey.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Fiqa Nsz said...

http://fiqanszsecrets.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Norma NML said...

As salam...

Akak pun nak join la..:-)

http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Nadya Syamimi Mat said...

http://littlestory-in-smallworld.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

nnur zakaria said...

Salam
Bismillah, cik nnur join
http://nnurzakaria09.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Nurzaliza Mohd Ali said...

salam... saya join..

http://83zaza.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Nurul Syahira said...

JOIN! ^_^

http://nurulsyahira11.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

nana liena said...

join dan follow sini..!

:)

http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

nana kimie said...

nana join=)

http://nanakimie.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Vanessa Ricky said...

Join! ^^

http://vaneelea.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Anisyamir Leejo said...

http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita_26.html

yang baik Ishak said...

join juga

http://yangbaik.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Norma NML said...

http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Darling Ninie said...

As salam...
Saya join...

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Norhaizam Mustaffa said...

Assalamualaikum.
Saya join.

http://thelilaein.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Asffa said...

assalamualaikum, annyeonghaseyo! saya join.


http://speedfreaktanthrum.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Atiqah Norbeli said...

joined

http://atiqahnorbeli97.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Arrien::@man!:: said...

Salam, Arrien Joined ^_^
http://arrienlove.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

MiaLovetto ^^ said...

Joined :)http://thesupersomething.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Aily Pop said...

JOIN !!!!
http://ailyypop18.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Ikha Mohd said...

http://shirochan99.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

join dengan follow blog ni

Waniwisy said...

Salam. buat pertama kalinya saya join GA utk tahun ni :)

http://waniwisy.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Aisha Fauzi said...

Bismillah saya join :)

http://twinkleeestar.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Mama Darwiish said...

http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Simplesyara said...

http://simplesyara.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Sya Nissa said...

http://syxfiqxnissx.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Firzanah Azhar said...

hai saya join :)
http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Eira Syira said...

Done join! :)
http://eiracomeyh.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Izhs Diaryz said...

menyertaai :)
http://izpunyeciter.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Precious Cla said...

http://walkstatic.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

athirah Safarudin said...

join ^__^

http://athirahsafarudin.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Zara Alisha said...

assalamualaikum..
datang singgah dan join

http://zaralisha.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

wawaabdhadi said...

Salam owner giveaway, saya datang nak ambil berkat sikit. Mana tau rezeki saya menang dalam giveaway ni nanti dapat bawa saya pergi korea. Hihi.

http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Mariah Malfoy said...

Join :)
http://malfoy-xoxo.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Zakiah Purple said...

Join :)

http://diaryzakiah.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Arni Nazira said...

http://arnilala.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Budak Kampung said...

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Syahidah Fadilah said...

http://syahidahfadilah.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

Hs Green said...

http://gadis-hijau.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html