Engagement Fund ;)

Friday, 13 June 2014

Giveaway Beads & Pearls June 2014

Dah lama tak masuk mana-mana giveaway. Lepas buat giveaway dan melawat blog peserta-peserta giveaway Ke Korea Dah Kita, barulah macam ada semangat nak jadi macam diorang jugak yang rajin benor masuk giveaway. Bagus! Siapa lagi yang nak sokong blogger kalau bukan blogger jugak, tak gitu? Nak masuk giveaway pun kena tengok syarat-syaratnya, kalau kena follow blog, follow page Facebook, atau jawab soalan-soalan yang diberikan, tak ada masalah. Tapi kalau kena follow Instagram atau Tweeter sekali, memang tak dapek la sebab tak ada akaun. Hehehe...

Syarat-syarat Giveaway Beads & Pearls June 2014 sudah pun dipenuhi dengan tertampalnya entri ni di Atas Nama Cinta. Cantik-cantik shawls dekat Beads & Pearls dan yang penting lebar. Pakkal aku baru borong shawl dekat Fleur Closet, kalau tak memang nak angkat sehelai jugak. Hehehe... Kepada yang berminat nak turut serta giveaway ni, boleh klik poster di bawah untuk keterangan selanjutnya. Tarikh tutup adalah pada 21 Jun 2014. Jom kita masuk ramai-ramai sebab pemenang akan dipilih menggunakan random.org makanya semua pun ada peluang untuk menang. Harapnya, adalah rezeki mak incik nak dapat shawl cantik ni sebab memang cantik okey hadiah yang ditawarkan tu! Kalau tak percaya jugak, nah tengok poster giveaway ni....

Klik sini untuk menyertai Giveaway Beads & Pearls

2 comments:

Inlove -wanda said...

Hei ,Salam perkenalan . Saya datang singgah dan menjemput Jomlah Join ~~goodluckk .
- inlove-wanda.blogspot.com/2014/06/giveaway-shawls-lace-beads-pearls-june.html (21june)
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/06/giveaway-3-1st-anniversary-yana-dean.html (1 JULAI )

farae al-farafisya said...

Salam perkenalan..
terima kasih sudi singgah..nanti sy tengok ye giveaway awak...:)