Engagement Fund ;)

Friday, 13 June 2014

Hardware Cafe Space U8

Entri tertunggak ni memang banyak yang pasal makan jadinya kalau tak kuat iman, tak payah baca. Hehehe... Ini pun cerita lama jugak, lepas balik dari kenduri Hani dan Jepah tahun lepas. Macam mana entah terpergi Space U8 tu, sebab nak solat kot. Suka dengan surau dia yang luas dan mendamaikan tu. Lepas makan, makan lagi. Cari punya cari kedai makan yang best, terjumpa Hardware Cafe dekat tingkat atas. Kenapa Hardware? Sebab selain tempat makan, pemilik kedai ni juga ada kedai Hardware yang terletak bersebelahan dengan tempat makan ni. Jom tengok gambar pulak

Mee goreng Na

 Aten dengan adik sepupu dia

 Na dan Tuan Tanah

Chicken Wings with Fries

Nasi goreng Aten

Nasi goreng makanan laut aku punya

Selepas; licing macam biasa...hahaha


Makanan sedap, tempat best dan banyak! Bolehlah kalau nak ulang makan dekat sini. Pilihan makanan pun banyak. Datanglah ke Space U8 kalau nak makan dekat Hardware Cafe ni.

No comments: