Engagement Fund ;)

Thursday, 12 June 2014

Minum Petang Pulak

Kejadian ni berlaku pada hari yang sama kitorang makan kat Bulgogi Brothers. Dah habis merayap, dah ukur satu Mid Valley, dah beli barang, maka orang lain pun minta diri nak balik rumah. Aku dengan Aten je tak reti-reti balik rumah. Hahaha... Sambung merayap dekat The Gardens pulak. Nak membeli dekat sini tak mampu maklum la butik barang-barang import je bersepah dalam ni. Aten ajak ke Alexis nak ngeteh katanya. Layan jelah.

Ramai sungguh manusia dekat Alexis ni dan kena tunggu jugak dulu sebelum dapat duduk. Sebab hari tu aku tak dapat 'dadah', kepala pun dah sakit maka order kopi ke cappucino ais. Dah lupa dah. Pastu aku order pavlova yang orang kata sedap nak mamps tu. Aten teringin nak makan pizza dia jadi dia order pizza apa entah tapi sedap la. Hehehe... Nah, layan gambor.

Pizza

Aten dan pizza nya

Pavlova

Pavlova lagi, sudut lain pulak

Aku dia dan pavlova