Engagement Fund ;)

Monday, 16 June 2014

Pre-loved Clinique Product

Tumpang lalu iklan kejap. Ada orang nak jual murah 3 Step Skin Care dia. Sebab jual? Tak sabar nak tunggu kesannya. Sabor jelah. Sesiapa yang berminat nak beli, cuma liquid facial soap je yang available ye. Exfoliator dengan moisturiser tu aku dah cop. Pencuci muka ni untuk skin type 3 or 4 iaitu combination oily to oily; 400 ml dan produk adalah original dan bersih. Bersih sebab yang tukang pakai ni tuang sikit-sikit dalam travel kit bottle untuk kegunaan beliau. Ada separuh lebih sikit lagi dan harga sebotol RM 60 tak termasuk pos. Berminat? Boleh tinggal komen. Sekian...


No comments: