Engagement Fund ;)

Tuesday, 17 March 2015

Cara Letak Iklan Nuffnang

Dah berzaman mendaftar dengan Nuffnang, baru sekarang aku ambil kisah pasal dia. Ini namanya tahu tapi malas ambil tahu; tak susah sebenarnya tapi tak rajin, tu yang jadi susah. Hehehe... 

Disebabkan ANC ni telah diubah coding gara-gara nak letak background warna 'kecintaan', maka ada sikit kesulitan bila nak ubah-ubah layout dia. Untuk mengetahui langkah demi langkah dengan lebih terperinci, boleh ke blog kathyjem sebab beliau ada buat tutorial langkah demi langkah. Terima kasih sis!

Akhir kata, sudi-sudilah tekan iklan-iklan dari Nuffnang yang ada dalam ni ye. Kalau rajin, boleh tinggal link blog korang sekali untuk kunjungan balas. 

No comments: