Engagement Fund ;)

Saturday, 9 May 2015

SAYA NAK MENANG TUDUNG INSTANT/INNER NECK NAAZNEEN FAIQA BY NEENAANUAR



Sekarang tengah trend tudung instant kan? So today nak memperkenalkan product Naazneen Faiqa by NeenaAnuar ! Tudung Instant Athifa nie sangat sesuai utk dipakai pada bila-bila masa dan ketika... Hanya 3 saat diperlukan utk sarung, betul kan soft awning nya dan kemudian adjust labuh tudungnya!

Nak pergi masjid? Nak ke pasar? Nak pergi rumah jiran? atau secara tiba-tiba ade tetamu yg datang menerpa ke rumah? Nak melakukan aktiviti santai pada hujung minggu? Atau nak pergi bercuti santai ataupun mahu melakukan aktiviti lasak? Mudah sahaja.. hanya dlm masa 3 saat anda sudah siap sedia utk melakukan apa jua aktiviti dengan tudung instant sarung Athifa ini!

Keistimewaan dan kelebihan tudung instant dari NaazneenFaiqa:-

- Tidak perlu digosok

- Material jenis high quality cotton lycra (tidak melekap, sejuk dan lembut)

- potongannya labuh menutupi dada

- membuatkan bentuk muke kelihatan lebih bujur

Menarik tak ciri-ciri tudung instant Naazneen Faiqa ni? Terima kasihlah Kak Neena Anuar sebab keluarkan produk senang dipakai dan labuh macam ni. Aku ni dok perhati je dari haritu nak beli tapi tak sempat-sempat nak beli; bila keluar giveaway ni, cepat-cepat sign in blogger dan buat entri ni. Kenapa aku tertarik dengan produk ni? Sebab dia labuh menutupi dada dan dia ada soft awning, tak perlu risau awning dia rosak terkelepet kalau terduduk ke apa. Paling penting, sesuai sangat untuk aku yang tak kuasa nak gosok tudung kalau nak keluar rumah setakat nak beli santan atau asam jawa. Hehehe... Diharapkan agar Kak Neena boleh hasilkan lagi banyak warna untuk tudung Athifa ni supaya senang nak suai padankan dengan baju yang banyak warna tu. Nak keluar rumah walau sekejap pun kena gorgeous macam Kak Neen jugak sebab tu tudung kena sesuai dengan t-shirt walaupun muka aku selalu tak siap. Kihkihkih...

3 comments:

DRAMATIC UNIQ said...

singgah sini dari segmen yang sama... :)

http://www.dramaticuniq.com/2015/05/naazneen-faiqa-by-neenaanuar.html

Shahida Dzulkafli said...

Hai...datang dari segmen yang sama..
http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

Noor Najwa said...

dri GA yg sama. Done follow
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html