Engagement Fund ;)

Friday, 12 June 2015

Semua Nak!

Minggu peperiksaan kali ni tak boleh blah sibuk dan tak terurusnya. Salah sendiri jugaklah sebab benda nak buat saat akhir sebab salah tengok. Jadi, siapa yang salah?

Kertas periksa tak siap tanda lagi.
Pokcik Arba punya memori asyik penuh je sampai terpaksa uninstall mana-mana benda yang macam tak berapa nak penting.
Pebendalah Google ni asyik nak update apps je?
Teknologi Arba kot yang dah outdated sampai tak boleh nak terima teknologi baru.
Kesimpulannya?
Telefon baru? Duit nak korek mana pulak? 
Galaxy S6 Edge memang sedap dipegang. *tiba-tiba*
Laptop dah patah sebelah pulak.
Kalau bukak, kena separuh sampai kena meniarap kalau nak menaip.
Nak kena hantar baiki pulak, kalau boleh baikilah. 
Harap-harap boleh sebab itu salah satu harta pemberian arwah mak.
Haih, semua benda nak, tapi tak boleh nak dapat, membebel dalam blog jelah.
Nak makan tako Jusco dengan sushi Jusco, dapat dah.
Kebetulan Kak R ada masalah dengan telefon dia dan terpaksa ke tempat beli, layankan aje.
Dapatlah beli tako dengan sushi dan dapat pulak seketul Subway Kak R belanja.
Terima kasih Kak R, moga murah rezeki dan dapat belanja orang lain pulak.
Banyak fikir, otak tepu, badan pun penat.
Okeylah, layanlah gambar Subway dalam plastik ni.
Babai...


No comments: