Engagement Fund ;)

Friday, 25 September 2015

Sembang Jumaat

Berjaya datang kerja hari ni dan terkejut sebab ramai juga yang kerja rupanya. Kalau ikutkan kiraan, 3 orang je yang nak kerja tapi akhirnya lebih dari 3 orang yang muncul. Ada la bunyi manusia sikit dekat pejabat.

Disebabkan Geng Makan semua cuti, tengah hari tadi aku balik je makan dekat rumah. Bukan tak reti makan sendiri tapi mengingatkan sedapnya rendang ayam gaul dengan nasi panas, terus keluar pejabat tepat 12.15 tadi. Hahaha... Sampai rumah gigil-gigil masak nasi sebab memang tak ada nasi. Pagi tadi makan cheese sandwich je dengan kopi Radix, memang tengah hari kena cari nasi la jawabnya.

Sementara tunggu nasi masak, pergi main game dulu. Hahaha.. Game lama je pun tapi sebab dah lama tak main dan bila main balik semula, terus tak boleh berhenti. Akhirnya jimatlah duit untuk makan tengah hari ni. Bila jumpa kawan ofis yang tolong hantar Yong untuk dibaiki tadi aku tanya apa masalahnya. Jawapan dia tu terus aku dengar 120 hengget tambah 60 hengget tambah berhengget-hengget lagi. Haih, pasrah. Charging port tukar, software masalah, bateri pun tukar cuma tengah cari stok bateri Note 8. Maklumlah dah tak ada jual pun Note 8 tu dekat pasaran maka alat ganti dia pun susah la nak cari. Harap-haraplah semuanya baik-baik belaka. Entri diakhiri dengan kek coklat lembap berkeju sempenan raya haji.

No comments: