Engagement Fund ;)

Monday, 18 April 2016

Masih di Awangan

Salam hari Isnin. Isnin baru dengan semangat baru tapi fikiran masih senget lagi penangan Big Boss dengan Dr. Kang Mo Yeon. Lama gila tak kena penangan drama Korea yang macam ni; siap boleh senyum sorang-sorang hampir setiap saat. Heeee...

Ulasan terperinci kemudian nanti ye. Sesiapa yang belum tengok DOTS, pergilah tengok. Cuma jangan tengok parody sebab memang kau punya perasaan nak menghayati babak dalam drama sebenar terus ke laut dalam.

Sebelum ni angau dengan John Kim dengan Peguam Kang. Asal duduk membongkok je teringat babak John Kim ajar cara nak betulkan posisi badan dekat Kang Joo Eun. Tengok cerita tu macam termotivasi sikitlah nak bersenam secara serius ni.

Sekarang ni dok dengar OST dua drama ni selagi tak muntah. Hahaha... Serius lagu dia best! Paling suka OST Oh My Venus yang Kim Tae Woo nyanyi. OST Descendants of the Sun pulak mestilah yang K.Will dengan Gummy nyanyi. Tapi lagu-lagu lain pun best, cuma yang tiga ni terpaling suka.

Sindrom senyum sorang-sorang ni tak tahulah bila nak baik. Jadi, untuk hari-hari seterusnya, abaikan je seorang Farah yang mungkin terseyum sendirian ketika sedang berjalan atau menulis atau membaca. Entri ini diakhiri dengan Kopi Tarik Wonda harga sehengget setin; beli waktu promosi dekat Select minggu lepas.

No comments: