Engagement Fund ;)

Wednesday, 10 May 2017

Giveaway "Kimchi Untuk Awak"

Selepas beberapa kali berhajat nak buat giveaway dan tertangguh, akhirnya kali ni hajat ditunaikan. Bila tengok tajuk, eeehh, sama dengan novel Suri Ryana. Tapi dalam novel tu Danial yang dapat kimchi. Untuk giveaway ni, awak la yang dapat kalau ada rezeki. Mari lihat syarat penyertaannya.


Syarat Penyertaan Giveaway "Kimchi Untuk Awak"

  1. Buat satu entri yang menceritakan tentang pengalaman yang melibatkan kimchi. Tak kisah apa-apa contohnya pengalaman pertama kali makan kimchi atau pertama kali kenal kimchi atau kenapa boleh tertarik dengan kimchi. Apa-apa saja asalkan kimchi termasuk dalam cerita.
  2. Tinggalkan pautan entri di blog pada kotak komen beserta jawapan kepada soalan di bawah.
  3. Soalan Pertama - Mulai tahun berapakah Cik Fara mula membuat kimchi sendiri?
  4. Soalan Kedua - Nyatakan 3 bahan yang terkandung dalam resepi kimchi Cik Fara
Okey, dah. Tu je syaratnya. Tak wajib nak follow blog pun sebab saya penyegan orangnya. Hehehe.. Pemenang akan dipilih berdasarkan perkongsian cerita yang paling menarik dan cara penceritaan yang kreatif dengan bantuan juri jemputan yang terdiri daripada pelanggan setia Agasshi Kimchi dan juga crime partner Cik Fara. Oh ye, jangan lupa untuk berikan jawapan yang tepat ye. Jawapan semua ada dalam blog ni. Sila cari okey?

Hadiah untuk kali ini adalah:

## 500 gm Agasshi Kimchi
## Sepasang chopstick besi Korea
## Fridge magnet dari Korea


Tarikh tutup penyertaan adalah pada 10 Mei 2017. Selamat berkenalan. Selamat mencuba! Annyeong!

No comments: